Projecten

Thema's

Hoe verloopt een projectperiode?

Ter voorbereiding op een projectperiode van een half jaar worden challenges opgesteld. Dat zijn de uitdagingen waar studenten, samen met bewoners, bedrijven en instellingen mee aan de slag gaan. Binnen de projectperiodes organiseren we activiteiten om met elkaar in gesprek te gaan. De cyclus, die iedere periode opnieuw plaatsvindt, bestaat uit drie grote momenten: start van projectperiode, expertmeerings en afsluiting projectperiode. Daartussen werken studenten zelfstandig.

De start van de projectperiode: Hier doen studenten inspiratie op en leren ze Huisduinen en haar bewoners kennen. Aan het eind weten studenten wat er van hen wordt gevraagd in de kenniswerkplaats. Studenten gaan in gesprek met bewoners, zodat zij de verhalen, belangen en wensen horen uit de eerste hand. Dit wordt door studenten heel erg gewaardeerd.

Expertmeetings: Ieder thema heeft een eigen digitale sessie voor de expertmeetings. Studenten presenteren hun voorstellen en stellen allerlei vragen.

Afsluiting projectperiode: Tijdens de afsluitende posterpresentatie worden studenten in het zonnetje gezet. Tegelijkertijd is dit een begin van volgende stappen.

Logistiek en Infrastructuur

Energie en Duurzaamheid

Voeding en Gezondheid

Zorg en Welzijn