Pak jij een Gouden Ticket t.w.v. €5.000?

Ben jij tussen de 16 en 27 jaar oud en vraag jij jezelf wel eens af wat voor werk nu echt bij je past? Waar jij energie van krijgt en waar je goed in bent?
In het Gouden Kans project doe je in zes maanden tijd de meest bijzondere werkervaring op met een ‘goed gevoel project’. Jij gaat aan een project werken bij een organisatie die er toe doet. Je volgt trainingen en ontwikkelt nieuwe skills. Je wordt gecoacht in de praktijk, zodat jij je talenten ontdekt.

Het Gouden Kans project bestaat uit het opzetten en uitvoeren van een maatschappelijk project bij een organisatie in de buurt en het volgen van een waardevol trainingsprogramma. Met trainingen als “hoe maak ik impact”, “wat is sociaal ondernemen” en “ondernemend leiderschap”, haal je het beste uit jezelf.

Vanuit Thuisduinen2050 zijn er vier projecten aangedragen voor het Gouden Kans project waarbij jij je verder kan ontwikkelen bij projecten die maatschappelijk betrokken zijn. Projecten waarbij jij écht wat voor je medemens kan betekenen. Ontdek de beste versie van jezelf bij Thuisduinen2050!

Meer weten? Kijk op: https://goudenkansproject.nl/.

Studenten werken samen aan een duurzaam Huisduinen

Geslaagde posterpresentatie

WELKOM
nieuwsoverzicht